Intersail – Vaartochten en fietsvaarvakanties

Intersail en het schip Christina bieden verschillende manieren aan van reizen, vakantie vieren en overnachten; fietsvaarvakanties en vaartochten de zgn. stedentoers. Bij de fietsvaarvakanties volgt de Christina als drijvend hotel terwijl de gasten een prachtige fietsroute afleggen. Stedentochten met een schip is ook een speciale ervaring. Als de Christina niet vaart, dan doet het schip dienst als B&B. Meestal is dit in Amsterdam, maar op locatie is ook mogelijk.

Bij Intersail, aan boord van de Christina hangt een gezellige en ongedwongen sfeer. De schipper houdt niet alleen van varen, hij heeft ook plezier in het gastheerschap. Samen met het personeel bereidt hij zijn gasten een warm welkom met persoonlijke aandacht. Tijdens de reizen worden er uitstekende maaltijden geserveerd door de professionele kokkin. Dat veel gasten al jaren terugkomen zegt misschien wel genoeg.

Lekker biertje op het dek
gezellige lounge in Intersail

Reizen op maat

Intersail organiseert niet alleen low budget-groepsreizen maar heeft ook de mogelijkheid om luxere schepen in te zetten. Deze hebben een douche en toilet in de hutten. Het voordeel van het boeken met Intersail is dat wij de gecharterde schepen en het personeel kennen. Met ons bespreekt u uw wensen en de vaarroutes. Zo kan er bijvoorbeeld gevaren worden op het IJsselmeer, de Randmeren of van Noord- naar Zuid-Holland. Een pluspunt van de beschikbare schepen is dat die op plaatsen kunnen komen waar een groter schip niet kan varen. De vloot ligt in Amsterdam, in het Oosterdok, vlak bij het Centraal Station. Dit is de opstapplaats en vertrekhaven.

Mocht u interesse hebben dan kan u bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij doen u dan een voorstel op maat. Spreekt het voorstel u aan, dan kan u direct boeken.

Alvast welkom aan boord en veel vaarplezier, Toon Sevens en Ymkje Rypkema

GROEPSREIZEN en STEDENTRIPS

Intersail organiseert groepsreizen en stedentrips vanuit Amsterdam. De schepen liggen in het Oosterdok vlak bij het Centraal Station. Daar heten wij u van harte welkom aan boord voor de reis.

  • Intersail vaartochten en fietsvaarvakanties met de Christina in een gezellige en ongedwongen sfeer.
  • Fietsvaarvakanties waar jij fietst en de Christina als varend hotel je volgt.
  • B&B op schip in Amsterdam of op een andere locatie.
kopje koffie op het dek, Intersail christina

Vanuit het Oosterdok in Amsterdam beginnen de boottochten waar je eet en slaapt aan boord van een hotelschip.
Nederland ontdekken in een aangenaam tempo, door de schilderachtige kanalen en grachten van Noord- en Zuid Holland, de rivieren Maas, Rijn en IJssel of over het IJsselmeer.
Leuke steden of stadjes aandoen, de Keukenhof , de Zaanse Schans of een van de Waddeneilanden: Texel .

De schepen
Alle schepen waarmee Intersail vaart zijn veilig en voldoen aan de eisen van de Nederlandse Scheepvaartinspectie. De meest voordelige schepen hebben 2 tot 3 sterren. De hutten van deze schepen zijn voor 2 of 4 personen en er kunnen maximaal 40 gasten aan boord. De douches en toiletten zijn voor gemeenschappelijk gebruik. De prijzen liggen tussen de 35 en 39 euro per persoon per dag. De luxere schepen hebben een douche en toilet in de hut en kosten tussen de 90 en 100 euro per persoon per dag.
schepen van de vloot
Ymkje Rypkema, Tommy Sevens en Toon Sevens familie Intersail
Intersail

Toon Sevens vaart sinds 1981 en Ymkje Rypkema richtte in 1986 Intersail op. INTERSAIL BESTAAT NU 30 JAAR! – U bent verzekerd van genoeg ervaring zowel voor als tijdens uw reis.

Ons motto: “Voel je thuis aan boord”.

Share by: