Drijvend Hostel

Uw drijvend hostel in het hart van Amsterdam.

Floating Hostel, ook wel hostelboat of botel genoemd.

Amsterdam heeft het! Uw drijvende hostelboat Christina ligt klaar terwijl u ronddwaalt in Amsterdam.
Pal in het centrumop loopafstand van het Centraal Station en de Dam, de Nemo, de Nieuwmarkt en het Scheepvaartmuseum Parkeren in Oosterdok garage voor €13 per 24 u.

Kleine hutten, maar erg gezellig in hartje Amsterdam, grote salon en zonnedek!
Prijzen van € 25,00 tot € 45,00 incl. ontbijt, toeristenbelasting, handdoeken, en plattegrond.

  • Mochten er geen kamers beschikbaar zijn gedurende de geselecteerde periode dan kan het zijn dat wij nog niet hebben besloten te varen of te hostellen gedurende deze periode. Wij vragen u het over een paar weken nogmaals te proberen of ons een e-mail te sturen.
  • Of wilde u uw botelaccommodatie naast de deur?
  • Of u nu op uw werkplek, uw stageadres of als werkgever uw werknemers onder wilt brengen naast het werkproject. In voor- en naseizoen zijn er voldoende mogelijkheden voor verblijfsaccommodatie.

U stapt aan boord waar “Bed en Breakfast” wacht. De hutten zijn niet groot, maar hebben wel warm en koud stromend water; douches en toiletten staan tot uw beschikking. Een gezellige salon, waar een groots ontbijtbuffet wacht en een groot zonnedek waar het aangenaam verpozen is.
Ook individuelen kunnen boeken. Meerdere schepen kunnen wij u aanbieden. Voor meer informatie stuur een E-mail:  hostel@intersail.nl

Heerlijk ontbijt aan boord van Intersail hostel Amsterdam
Intersail Booking.com
logo_iamsterdam
3 persoons hut Intersail hostel
lounge Intersail hostel
Op het dek van Intersail, boot christina
Share by: